Ajankohtaista

lumenpudotus

Lumet alas katolta kuin katolta 15 vuoden kokemuksella.´

Lumenpudotukset suoritamme vankalla ammattiataidolla, turvallisesti ja ripeästi.

Helsingin Stockmannin kattolumet saavat tässä lähtöpassit katolta. Tämä kohde on hoidettu jo vuoden -98 edellisistä lumiruuhkista lähtien joka talvi.

 Peruslähtöön kuuluu 4 miehen ryhmä. Tässä alamiehet eristäneet koko Mannerheimintien ja Aleksanterinkadun kulman jalankulkijoilta. Minimissään 2 miestä on aina radiopuhelinyheydessä yläkerran pudottajiin. Pudotus saadaan loppumaan muutaman sekunnin viiveellä ja näin toiminta on turvallista vilkkaissakin katuolosuhteissa . Jalankulkijoiden ja ajoneuvojen turvallisuus pystytään takaamaan joka tilanteessa.

Rakennuksen korkeus tai katon kaltevuus ei ole mikään este kattolumenpudotukselle. Kaikki pystytään hoitamaan mihin vaan köydet saa katolle kiinni tai päästään nostokoriauto kohteeseen petaamaan.

Jääpuikot saadaan koriin jopa yli 50 metrin korkeudesta helposti ja turvallisesti. Ei pääse pudotessaan aiheuttamaan kadulla vahinkoja turhaan.

Ajoradalla myös tärkeää muistaa ohjata liikenne sivuun ja saada jokainen autoilija tajuamaan mitä edessä tapahtuu. Keilat ja vilkkuvalot ajaa tässä öiseen aikaan asiaansa hyvin. Alamiehien ohjausta ja paikallaoloa unohtamatta.

Keskustan kaikkein vilkkaimmat kohteet Helsingissä pyrimme hoitamaan mahdollisuuksien mukaan öiseen aikaan turvallisuustekijöistä johtuen. Mutta myös hätäpudotukset ja ohjaukset järjestyy kätevästi vaikka keskellä päivää .  Tässä tyhjennetään Stockmannin vanhan osion räystäitä jäästä öiseen aikaan.

 
 
© 2008 Etelä-Suomen Kattohuolto Oy Servia Kotisivut™